måndag 6 maj 2013

Måndag och ny vecka

Nu var det måndag igen! De lediga dagarna går fort, har 2 dagar till kvar på min ledighet innan helg-jobb väntar. Tänkte försöka vara effektiv dessa dagar :) Dagen inleddes med slutbedömning på jobbet med min student som läser sin specialistutbildning. Var ett tacksamt bedömningssamtal då han är som klippt och skuren för jobbet. Varit roligt att ha honom som student, många givande reflektioner och samtal kring patienter vi haft. Alltid nyttigt och givande för en själv också att ha studenter, då diskussioner kring nya rön, forskning kring behandlingar och läkemedel osv håller en uppdaterad! :)

Sedan efter det var dagen idag tänkt att ägna åt bland annat fönsterputsning, men blev istället en sväng till grannstaden, stros på second-hand-affärer, eftermiddagslur på soffan, diverse måste-ringas-samtal osv osv... Hmm. Okej, men de skitiga vårfönstrena lär finnas kvar i morgon också! Har nyss påbörjat plantering av lökar (doftliljor) också, men jorden jag hade från i fjol tog slut :P Ska hämta Mattias hos en kompis på en stund, så då blir det en sväng förbi affären för att handla mer. Fick lökarna av min kompis C då vi träffades i torsdags. Min fina kompis som jag träffar allt för sällan numer då hon flyttat 15 mil härifrån. Trösten är att då vi är i stugan skiljer det bara 5 mil, så Paradiset ligger åt rätt håll! :)


Fyndade gardiner på en av våra second-handbutiker - kommer bli perfekta i hallfönstret! :)



Jag & C <3



Doftliljor på G! Längtar till dessa ljuvligt doftande skapelser får ta plats i krukor på altanen. Då jag känner doften av dessa ska jag tänka på dig min fina vän<3



Annars har helgen varit trevlig, bland annat förgylld med middag hos oss med vänner i lördagskväll. Vi var totalt 12 stycken med barnen inräknat. Finns det något mysigare än att samla fina vänner kring sitt bord för skönt umgänge? Tyvärr så fick L & E fara hem med sin lill-flicka strax efter att vi ätit middagen då lillan hade ont i magen. Tråkigt att deras kväll hos oss blev kort, men det viktiga var att lill-gumman piggat på sig.

Och... 
Det väntar en lång, skön sommar som bäddad för att träffas, så vi får göra om det inom en inte allt för lång framtid! <3


Nu ska jag hoppa in i bilen och fara och hämta Mattias! Önskar er alla ett skönt avslut på Måndagen <3

                                              Kram // M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar