lördag 27 april 2013

Idag har varit en hektisk men rolig dag! Dagen har spenderats på loppis, en gigantisk sådan i grannstaden. Fyndmarknaden är vår och höst. Så där har vi stått och sålt prylar vi rafsat ihop som behövde nytt hem ;) Fullkomligt ÄLSKAR loppisar! Så i myllret av tusentals loppisbesökare och säljare har jag avnjutit dagen tillsammans med F, och dessutom tjänat lite pengar - det är väl det som kallas att förena nytta med nöje? ;) Sålde även åt min bror och hans sambo lite grejer dom plockat ihop. Det räntade på bra, kul! :) 
Sen fyndade jag lite själv också - hur ska man kunna motstå? ;) Köpte en jättefin hylla med krokar i shabby chic-stil och en välkommen-skylt till paradiset, kommer passa perfekt! :) Sen även ett par haremsbyxor också i sista stund, för 30 kr - kommer bli perfekt att svassa omkring i till sommaren. Sålde mest kläder, så nu måste jag ju fylla på garderoben igen! ;)





Många hungriga människor i hamburgerkön, där är man sällan ensam. Vill man ha sällskap så kan man även ställa sig i kön till toaletten.... ;)


Började plocka ihop borden vid 15-tiden, för att sen skynda hem. Vi skulle ju även på dop idag! :) Strax efter halv fem rullade vi in på gården, för att vara ombytta och i kyrkan kl fem! 

Dopet var så där stämningsfullt som bara dop kan vara. Stämningen i en kyrka är speciell. Och just i den här kyrkan har jag dels döpt mina egna barn, men även deltagit i andra ceremonier, både sorgliga och glada. 

 Våran kyrka i vinterskrud. Där inne finns också askan efter min farmor & farfar, i kolumbariet <3


Sen, efter själva dopet, så åkte vi vidare till en annan kyrka för fika tillsammans och dop-presentutdelning. Riktigt trevligt, med trevliga bordsgrannar :)

Då vi kom hem hade jag bestämt mig för att springa en runda, vilket jag också gjorde. Skönt var det! Faktiskt längtat efter det. Har inte sprungit på 5 dagar, har helt enkelt inte hunnit! Brukar alltid kunna klämma in ett pass, det är ju fort gjort, men den här veckan har det varit stört omöjligt! Totalhektiskt! Och programmet jag följer innefattar ju 3 pass/vecka, och det ska jag absolut hålla! :) Sagt och gjort; då grannarna kom över för en kopp kaffe stod jag färdigutstyrslad och taggad för att springa - så F fick socialisera en stund på egen hand, och då jag kom tillbaka gjorde jag dem sällskap med en kaffe innan de gick hem och jag i duschen! :)

Sen är det ju så, att jag blir pigg som en mört då jag sprungit. Så nu sitter jag här ensam och dom andra har vikt in för natten - hmm :) Ska surfa runt lite och hoppas på att bli sömnig, måste ju komma mig i säng trots allt ;)

                        Kram och god natt alla fina där ute // M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar