torsdag 4 april 2013

Precis käkat lunch (blev en spartansk fil-lunch) efter förmiddags-städ. Känns hemskt på sitt sätt att tillbringa en solig dag inne med dammsugaren och skurmoppen, men ack så nödvändigt!! Såg ut som sju svåra år med dammråttorna virvlandes kring golven! ;) Städningen har stått tillbaka för trevligare saker, men tillslut är det bara att ta tag i det oundvikliga. Så; i med headsetet och spotify i öronen, nåt poppigt på hög volym - så mycket lättare, mer inspirerande och roligare, ungefär som när du kör det där träningspasset du gruvat dig för i soffan hemma innan - yeah! :)) 
Även suttit och kollat runt på Styleroom på nätet efter inspiration att fixa till sönernas rum. Framför allt Davids rum är för trist :P Känner att det kanske är läge att fixa till där innan sommaren, för då blir det stug-fix för hela slanten. Ska fortsätta leta ideér! 

Nu är anmälningsavgiften till Midnattsloppet i Augusti betald. Ska bli så kul att tillbringa en helg i huvudstaden med Tina :) Loppet i sig ska bli kul, härlig stämning sent på kvällen i ett sensommar-Stockholm! Och bra motivator för att hålla igång löpningen i sommar. 
Sista veckan har blivit hopplöst träningsfattig. Promenader javisst, men ingen löpning, och ingen yoga alls. Och det känns i kroppen :( Saknar den då den uteblir. I morgon bitti ska jag kliva upp en halvtimme tidigare och köra morgon-yoga innan jag drar iväg till jobbet. Skönt sätt att starta dagen på. 

Hittade förresten denna bok på antikvariatet i grannstaden då jag och F hälsade på där över en kaffe härom sistens; en yogabok från 70-talet! Kostat 50 kr, men jag fick "kompis-rabatt" och vetalade endast 20 kr :) Roligt att se att yogan, filosofin och positionerna i boken är användbart än idag. Riktigt kul, och lite 70-tals-kultigt, att bläddra i :)



Sist men inte minst; sommaren känns verkligen kännbart nära nu. Idag har saker, bortsett från midnattslopps-anmälan, gjorts som får sommarkänslorna att blomstra: Beställt besiktningstid för hojen, och strax står den på batteri-laddning i garaget!! :) Som jag längtar efter att gränsla denna tingest i svart och krom, vrida på gasen och dra i väg med vinden i ansiktet! SOMMAR here we come!! <3

Nu: Duschen! Ha en skön dag alla vackra!

                            Kram // M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar